Coaching

Coaching by Eveline is er speciaal voor jou als je weet wat je wil bereiken, maar je je afvraagt hoe je dit kan bereiken.

 

Je wil verandering in je leven door een andere weg in te slaan. Je wil daarbij gebruik maken van de mogelijkheden die je hebt en bovenal jouw kwaliteiten ten volle benutten. Je wil doelgericht aan je toekomst werken zonder dat je je door de obstakels die je tegenkomt uit het veld laat slaan. 

 

Wil je graag iemand die met je meedenkt? En die je helpt stapsgewijs jouw doelen te bereiken? Dan is coaching van Coaching by Eveline iets voor jou.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, bespreken we jouw doelen en wat ik voor jou hierbij kan betekenen. Vervolgens kan je ervoor kiezen een pakket coachingssessies te boeken. Hierbij kan je kiezen uit het Coaching Basispakket of Coaching Comfortpakket.

 

Coaching Basispakket

Dit pakket biedt jou de mogelijkheid om binnen 3 online coaching sessies na een grondige analyse, jouw persoonlijk Plan van Aanpak op te stellen waarmee jij jouw doel kan gaan bereiken. Zo kan je na deze 3 coachingssessies aan de slag met een concreet plan wat jou stapsgewijs toebrengt naar jouw doel. Dit Coaching Basispakket kost €145,-.

 

Coaching Comfortpakket

Het Coaching Comfortpakket biedt jou niet enkel de mogelijkheid om na een grondige analyse een persoonlijk Plan van Aanpak op te stellen, maar ook de mogelijkheid om dit Plan van Aanpak in de praktijk te brengen. Zo kan je stap voor stap onder begeleiding jouw plannen omzetten in acties, die leiden tot het behalen van jouw doelen. Tijdens de laatste coachingssessie evalueren we jouw Plan van Aanpak. Aan het einde van deze laatste coachingssessie krijg je tips en trucs mee, die je in de toekomst kan blijven gebruiken.  

Dit coachingstraject bestaat uit 7 coachingssessies. De kosten van dit pakket bedragen €299,-.

 

Boek dan hier een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen: