Coaching voor zelfstandige ondernemers

Kwaliteiten en vaardigheden inzetten als zelfstandig ondernemer 

Als je besluit zelfstandig te gaan ondernemen, wil je jouw unieke kwaliteiten terug laten komen in je onderneming en slim met vaardigheden omgaan. Zo bespaar je energie, doe je waar je goed in bent en maak je van je zelfstandige onderneming een succes. 

 

Samenwerking Chronisch Ziek en Ondernemen

Vicky de Groot, www.vavicky.nl, heeft mij gevraagd voor haar cursus Chronisch Ziek en Ondernemen twee modules te ontwikkelen. Haar cursus Chronisch Ziek en Ondernemen is speciaal ontwikkeld voor chronisch zieken die willen gaan starten als zelfstandig ondernemer en bestaat uit verschillende modules. Vicky de Groot heeft mij gevraagd, de modules Kwaliteiten en Vaardigheden, te ontwikkelen. In deze modules neem ik de cursisten mee in de wereld van Kwaliteiten en Vaardigheden en bespreek ik hoe je jouw kwaliteiten en vaardigheden in kan zetten als zelfstandig ondernemer. Bij deze modules heb ik ook de werkboeken Kwaliteiten en Vaardigheden ontwikkeld. 

 

 

Coachingstrajecten voor zelfstandige ondernemers 

Speciaal voor zelfstandig ondernemers, die verder aan de slag willen met hun Kwaliteiten en Vaardigheden, heb ik de volgende twee kortdurende coachingstrajecten ontwikkeld: 

 

 

Traject Kwaliteiten 

 

 

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hun kwaliteiten willen inzetten in hun onderneming. Na het volgen van dit traject, heb je de volgende doelen bereikt:

 • Je hebt jouw unieke Kwaliteiten in kaart gebracht
 • Je weet welke Kwaliteiten je in wil zetten in jouw onderneming
 • Je hebt jouw eigen Kwaliteitenplan ontwikkeld. 

 


Traject Vaardigheden

 

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die energie willen besparen, door bewust met vaardigheden om te gaan. Na het volgen van dit traject, heb je de volgende doelen bereikt: 

 

 • Je hebt inzicht in jouw vaardigheden. 
 • Je weet welke vaardigheden je wil ontwikkelen, welke taken je wil uitbesteden en welke processen je wil automatiseren. 
 • Je hebt jouw eigen Vaardighedenplan ontwikkeld. 


Praktische informatie 

 • Elk traject bestaat uit 3 individuele coachingssessies. 
 • De coachingssessies vinden online plaats via Zoom of Skype en duren maximaal 45 min. 
 • Het traject Kwaliteiten kost in totaal € 195,-. Dit is inclusief het Kwaliteitenplan wat je tijdens de 3 coachingssessies ontwikkeld. 
 • Het traject Vaardigheden kost in totaal €195,-. Dit is inclusief het unieke Vaardighedenplan dat je tijdens de 3 coachingssessies ontwikkeld. 
 • Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een gratis en vrijblijvend matchingsgesprek plaats, zodat jij zeker weet dat het traject wat voor jou is. 

 

Heb je interesse in één van deze trajecten?