Lifecoaching is erop gericht de kwaliteit van jouw leven te verhogen. Je kan de kwaliteit van jouw leven vergroten door jouw vaardigheden uit te breiden. Vaardigheden die je helpen jouw leven zo in te richten, dat je meer kwaliteit uit je leven kan halen. 

 

Daar ik zelf alweer zes jaar chronisch ziek ben en mij ook inzet voor andere jonge mensen met een chronische ziekte, kan ik jou juist goed verder helpen als jij worstelt met thema’s als overprikkeling, regie houden over je eigen behandeling en toekomstperspectief creëren. 

 

In een eerste en vrijblijvend gesprek kunnen we bespreken wat jouw hulpvragen zijn en waarbij ik jouw kan helpen. Vervolgens kan je kiezen voor een volledig coachingstraject of voor het boeken van een bepaald aantal coaching sessies. Een volledig coachingstraject is daarbij voordeliger en bevat ook schriftelijke informatie en opdrachten. Een aantal losse coaching sessies daarentegen zijn meer op maat en specifiek gericht op jouw hulpvragen. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig herkennen van jouw eigen grenzen of jouw dag zo plannen dat je ook daadwerkelijk kan doen wat je gepland had.

 

De coaching vindt plaats via videobellen middels Skype of Zoom op een afgesproken tijdstip, dus je hoeft voor deze gesprekken niet te reizen en kan vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving deelnemen aan het gesprek.