Oefenen sollicitatiegesprek

 

  •  Je bent uitgenodigd voor je sollicitatiegesprek! Dat is een goed begin! Maar hoe ga je het gesprek in? En hoe zorg je dat je zo overkomt zoals je wil overkomen? Lig je ’s nachts wakker van de zenuwen? Boek dan nu een sessie waarin we een sollicitatiegesprek voorbespreken en oefenen via een videocall.
  • Stuur me een bericht waarin je verschillende momenten aangeeft waarop je graag wil oefenen voor het sollicitatiegesprek. Dit kan vaak al op korte termijn. Ik stuur je dan een bericht terug met een voorstel voor de afspraak. Na betaling van de factuur ontvang je een link voor de videocall en gaan we het sollicitatiegesprek voorbespreken en oefenen tijdens deze videocall. Je kan me daarvoor alvast je sollicitatiebrief, cv en de vacature tekst sturen, zodat ik me goed kan voorbereiden op het gesprek met jou.
  • Voor het voorbereiden en  oefenen van een sollicitatiegesprek tijdens een videocall van maximaal 60 minuten betaal je tijdelijk slechts €49,-. 

Wil je jouw sollicitatiegesprek oefenen? Stuur dan nu een e-mail naar contact@coachingbyeveline.com of neem hier contact met me op via het contactformulier. Dan plannen we zo snel mogelijk een videocall in waarin we het gesprek voorbespreken en oefenen.