Het Sollicitatiegesprek

 

Sollicitatiegesprek – Basic Pakket - €69,-

Je bent uitgenodigd voor je sollicitatiegesprek? Dat is een goed begin! Maar hoe ga je het gesprek in? En hoe zorg je dat je rustig blijft tijdens het gesprek? Een goede eerste indruk maakt? Lastige vragen kan beantwoorden? Of lig je simpelweg ’s nachts wakker van de zenuwen? Boek dan het Sollicitatiegesprek – Basic Pakket!

 

Hoe werkt het?

We plannen een coachingssessie (max. 60 min.) in via Zoom of Skype waarin we het sollicitatiegesprek gaan nabootsen. Voorafgaand aan de sessie stuur je mij je cv, je brief en de vacature. Zo kan ik me goed voorbereiden en kan ik gerichte vragen stellen tijdens de sessie.

 

Tijdens de coachingssessie bespreken we eerst jouw ervaringen en verwachtingen van het sollicitatiegesprek. Vervolgens gaan we aan de slag! Ik kruip in de huid van jouw toekomstige werkgever en stel je verschillende vragen. Vragen die jij beantwoordt.

 

Dit gesprek wat we voeren kun je als het ware pauzeren, terugspoelen en weer afspelen. Zo kun je oefenen en uittesten wat je wil zeggen.

 

Dit heb ik je te bieden

Voorafgaand aan het gesprek bereid ik me goed voor aan de hand van de informatie die je me gegeven hebt. Tijdens het gesprek geef ik je op open en eerlijke wijze feedback op jouw antwoorden, je houding en je algehele presentatie. Daarbij is er geen goed of fout, maar geef ik je concrete tips mee die je kan gebruiken tijdens het daadwerkelijke sollicitatiegesprek.

 

Sollicitatiegesprek – Comfort Pakket - €99,-

 

Dit pakket biedt jou naast de inhoud van het Basic Pakket ook de mogelijkheid om de gekregen feedback tijdens de oefening mee te nemen naar het gesprek. Je krijgt namelijk na de oefensessie een overzicht van de feedback die je hebt gekregen. Ook krijg je nog een aantal tips die je kan meenemen en vlak voor het gesprek nog een keer kan doornemen. Zo heb je een extra steuntje in de rug als je het gesprek in gaat. 

 

Wil jij ook jouw sollicitatiegesprek oefenen? Boek dan nu hier jouw coachingssessie: