Sollicitatiebrief & cv

Sollicitatiebrief & cv – Basic Pakket - €149,-

Dit pakket biedt jou de basis om te solliciteren met een goed gevoel. Aan de hand van een vacature waarop jij graag wil reageren, gaan we samen aan de slag.

 

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de coaching sessie bereid ik me goed voor, door me in te lezen op de vacature waarop je wil solliciteren en de opzet van jouw cv en sollicitatiebrief te bestuderen. We plannen een online coaching sessie in via Skype of Zoom.

 

Tijdens deze sessie (max. 60 min.) bespreken we hoe jij jouw unieke kwaliteiten het beste kan presenteren. We gaan tijdens de sessie ook direct aan de slag met jouw sollicitatiebrief en cv.  

 

Aan het einde van de sessie heb jij suggesties om jouw sollicitatiebrief en cv op zo’n wijze te verbeteren, dat jouw brief en cv goed aansluit op de vacature waar op je wil solliciteren. 

 

•          Twijfel je over jouw sollicitatiebrief en cv?

•          Ga je sinds tijden weer solliciteren?

•          Maak je je zorgen dat je niet de juiste indruk achterlaat?

 

Maak dan gebruik van dit aanbod. Ik bied je laagdrempelige en effectieve coaching aan,

zodat ook jij met een goed gevoel kan solliciteren.

 

Zelfverzekerd solliciteren na een goed gesprek

Ook als je je zorgen maakt over een ‘gat in je cv’ of punten hebt waar je onzeker over bent, kunnen we bespreken hoe je hier tijdens het solliciteren mee om kunt gaan. Zo kan je met een rustig en zelfverzekerd gevoel solliciteren.

 

Dit heb ik je te bieden

Ik denk met je mee, geef je adviezen en doe suggesties voor het schrijven van jouw cv en sollicitatiebrief. Daarmee is en blijft het jouw sollicitatie, waarbij jij met een sterk en goed gevoel achterstaat.

 

De sollicitatiebrief en cv die we tijdens onze sessie opzetten, kan je zelf als format gebruiken voor eventuele latere sollicitaties.

Wil je direct een format voor jouw toekomstige sollicitatiebrieven en cv meekrijgen? Kijk voor de mogelijkheden bij het Comfort Pakket.

 

Sollicitatiebrief & cv – Comfort Pakket - €199,-

Dit pakket biedt jou naast de inhoud van het Basic Pakket, waaronder de online coachingssessie, de suggesties voor jouw sollicitatiebrief en cv, ook een standaard format voor eventuele nieuwe sollicitatiebrieven. Ook laat ik je zien hoe je jouw cv up to date kan houden. Zodat je altijd snel kan reageren als je een nieuwe vacature ziet staan die bij jou past.

 

Wil je concrete tips voor het daadwerkelijke sollicitatiegesprek? En het sollicitatiegesprek al eens oefenen? Kijk voor de mogelijkheden bij het Premium Pakket.

 

Sollicitatiebrief & cv – Premium Pakket - €249,-

 

Dit pakket biedt jou naast de inhoud van het Basic Pakket en Comfort Pakket, waaronder de online coachingssessie met de suggesties voor jouw sollicitatiebrief en cv, het standaardformat sollicitatiebrief en het standaardformat cv, ook een extra sessie waarin we een sollicitatiegesprek gaan oefenen. Ik kruip in de huid van jouw toekomstige werkgever en ga met jou in gesprek. Daarbij geef ik je tips hoe je inhoudelijk sterk kan reageren op vragen en hoe je een zelfverzekerde houding kan laten zien tijdens het gesprek.